Frågor och svar

Här har vi samlat några vanliga frågor och svar, specifikt gällande salongkonto.

Hur får jag bonus?

Varje gång någon använder din unika länk och köper en produkt får du en viss procent av köpet i bonuspoäng. Du får 20% bonus per köpt produkt, exklusive moms. Dyson stylingverktyg ger 10% bonus.

Vad kan jag göra med min bonus?

Din intjänade bonus kan du använda när du gör nya köp till din salong på Headbrands.se. Din intjänade bonus dras då av från värdet av din order. Bonusen gäller under ett innevarande kalenderår.

När får jag min bonus?

THE LOOK betalar ut bonus så fort ett köp är genomfört. Det innebär en liten fördröjning mellan när köpet som kunden gör och när du får din bonus, eftersom vi måste säkerställa att kundens betalning har gått igenom.

Hur påverkas min bonus av returer?

Om en kund returnerar en produkt som har köpts via din unika länk eller rabattkupong kommer de bonuspoängen dras av från din intjänade bonus.

Hur länge gäller min bonus?

Din bonus nollställs varje år, 30 juni.

Vad erbjuder ni för typer av marknadsmaterial?

Vi erbjuder både tryckt och digitalt marknadsmaterial om THE LOOK till din salong, som du kan dela med dina kunder. Du kan också beställa klistermärken, visitkort och stämpelkort via vår Kundtjänst.

Var hittar jag marknadsmaterialet?

På ditt salongkonto, under fliken Marknadsmaterial.

Är materialet gratis att använda?

Absolut, materialet som finns att ladda ner här på sidan är alltid gratis.

Hur använder jag materialet?

Det tryckta materialet kan du skriva ut själv och visa upp på din salong. Det digitala materialet kan du ladda ner och dela i dina sociala medie-kanaler eller på din hemsida om du har en.

Hur lägger jag till en produkt i en inköpslista?

Det finns två sätt att lägga till en produkt i en inköpslista. 

1. Klicka på “Lägg till i lista”-knappen på en produkt i shoppen.

2. Klicka på “Lägg till i lista”-knappen som finns inne i på varje individuell produktsida.

Hur många listor kan jag ha?

Du kan skapa hur många listor du vill. Och varje lista kan ha hur många produkter som helst i sig.

Hur skapar jag en lista?

Klicka på “Lägg till i lista”-knappen för en produkt. När du har gjort det dyker en ruta upp där du kan välja vilken lista din produkt skall ligga i. Där väljer du “Skapa ny lista”. Nästa steg är att döpa din lista och lägga till din produkt.

Du kan också skapa listor inne på sidan där du ser alla dina listor.

Hur ser jag mina listor?

Enkelt! Du klickar på hjärtat uppe i huvudmenyn. 

Kan jag byta namn på en lista?

Jajamen! Detta gör du på sidan där du ser alla dina listor. Klicka bara på texten “Byt namn på lista” och skriv in det nya namnet. För att spara ändringarna klickar du på “Spara inköpslistor”.

Kan jag ta bort en lista?

Ja. På sidan där du ser alla dina listor kan du ta bort listor.

Tänk bara på att om du har delat en lista med en kund, så kommer den listan också att försvinna för kunden. Om de inte har sparat produkterna själva i en egen lista, såklart.

Hur delar jag en lista med en kund?

På sidan där du ser alla dina listor, klickar du på den lista du vill dela. Du kommer då se vad listan innehåller. Längst ner kan du se en ikon för Facebook, en för WhatsApp, en för att kopiera länken till din clipboard, och en för mail. Klicka på någon av dessa ikoner för att dela hela inköpslistan.

Hur tar jag bort en produkt från en lista?

På sidan där du ser alla dina listor, klickar du på den lista som produkter ligger i. Där letar du upp produkten som du vill ta bort, och klickar sedan på X-knappen vid produkten.

Fick du inte svar på din fråga?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

kontakta oss