Därför finns THE LOOK.

Trenden är tydlig – handel sker mer och mer på nätet. Det är något som inte minst märks på skönhetssalonger runtom i Sverige, där kunder allt oftare går hem och köper produkter istället för att köpa dem på salongen. Problemet? Du som kund får inte alltid den produkt som passar dig bäst, och du som driver en salong tappar en värdefull inkomst.

Tänk på saken.

När du går till din frisör så gör du det för att du vill att en expert skall ta hand om ditt hår, någon som förstår ditt hår bättre än du själv. Frisören ser vad din skalp behöver, vet vilka produkter som gör just ditt hår friskt och vackert. Salongen kan rekommendera dig produkterna, men visst vill du också att de skall få något för sin expertis och hjälp?

Lösningen stavas THE LOOK.

THE LOOK är webbshoppen som kopplar ihop salong med kund online. Varje gång en kund gör ett köp får en registrerad salong betalt i form av bonuskrediter som kan användas för att köpa in nödvändigheter. THE LOOK tar hand om all logistik – lager, packning, leverans, fakturering och returer – medan salongen kan luta sig tillbaka och tjäna på de produkter som säljs.

Massor med förmåner.

För att göra det hela till ännu mer av en vinn-vinn situation så är produkterna som säljs via en salong alltid rabatterade med minst 15%. Köper man för över 300 kr blir beställningen fraktfri, beställningar som läggs innan kl 14:00 skickas samma dag och man kan få sin beställning levererad direkt hem till dörren. Med ett konto får man som kund tillgång till ännu mer.

Skapa konto här!

REGISTRERA DIN SALONG IDAG.

Att registrera din salong på THE LOOK är hur enkelt som helst. Upplev ett helt nytt sätt att sälja.

Registrera din salong